Missie

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Rob, de initiatiefnemer van deze website. Onze missie is: ‘Het helpen van jongeren die verslaafd zijn’. Bij het woord ‘verslaving’ kun je denken aan drugs, drank, pornografie, gokken en nog veel meer. Maar verslaving gaat verder. Je kunt je bijv. ook eenzaam voelen, of misschien wel depressief. Je kunt dan als het ware verslaafd zijn aan bepaalde gedachten waar je niet uit kunt komen.

Waar je ook mee zit, wij willen je helpen. Maar wij geloven wel dat we hierbij hulp nodig hebben van Jezus Christus. Wij werken dus volgens christelijke principes en geloven dat we met de hulp van Jezus Christus jou kunnen helpen om vrij te worden.

Jezus is het Goede Nieuws. In de Bijbel staat in Johannes 3:16: “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”.

Kijk, er is iemand die van jou houdt en jou wil helpen!

Onze missie is dus bovenal jou te laten zien wie God is en wat Hij voor jou kan doen zoals Hij ook voor ons heeft gedaan. Daarom hebben wij getuigenissen in deze site opgenomen die heel inspirerend en eenvoudig uitleggen hoe God een prachtig herstel heeft gebracht in de levens van deze mensen. En Hij wil dit ook voor jou doen! Ik hoop dat je ze leest en ik bid dat God bij jou een kans krijgt om jou daarbij te helpen.

Veel zegen en ik hoop van je te mogen horen.

Vriendelijke groet,

Rob